divendres, 17 de maig del 2013

Presentació del projecte del Sot de l'Amigó als partits

El dia 10 de maig, tal com estava previst, vàrem fer la presentació del projecte del Sot de l'Amigo a les formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament.

S'hi feren presents regidors de CiU, ERC, ICV i EUiA. El PSC van lamentar no poder assistir-hi, encara que dies després l'Alcalde en persona s'interessà pel projecte i en demanà una còpia.

Tots els regidors presents van considerar el treball i la proposta altament interessant i viable. En l'època de les vaques grasses pul·lulaven els projectes faraònics, però amb la crisi hi ha sequera de projectes i encara més de projectes que plantegin el problema, en proposin una solució i a més a més que aquesta sigui econòmica i austera.

Més encara: d'una banda, a instància de l'Ajuntament andreuenc, l'Àrea Metropolitana de Barcelona també ha començat a fer els primer treballs de documentació tècnica sobre gairebé la mateixa zona, a fi d'arranjar-la i posar-la en valor.

Oimés, els partits es van comprometre a entrar en contacte amb els seus homòlegs de Corbera de Llobregat instant-los a assumir el projecte.

Finalment, tots els partits, que sumen una gran majoria del Consistori, van posicionar-se a aprofitar al màxim el nostre projecte -tot i que ningú desestima en absolut les aportacions que faci l'Àrea Metropolitana de Barcelona- i votar-hi a favor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada