dissabte, 27 de juny del 2015

MUNTANYES MALMESES a Sant Andreu de la Barca.



Al col·lectiu per a la Defensa del Medi Ambient de la Barca,
DEMASAB, li preocupen els espais naturals que s’estan fent malbé a causa de la circulació de motos camp a travès per les muntanyes. Per dita raó hem estat realitzant fotografies, juntament amb un escrit que hem lliurat a l’Ajuntament, demanant solucions.

 

La fotografia mostra com les motos circulen fent salts camp a través. Aquests actes malmeten el sòl, generant por als vianants, destruint la flora i foragitant la fauna autòctona.

 


MUNTANYES MALMESES a Sant Andreu de la Barca
En aquesta fotografia s’observen clarament les escletxes que es formen a terra, provocant un risc de caiguda per als vianants i d’erosió del sòl. Les pluges torrencials agreugen aquesta erosió.

 

Espais naturals malmesos a Sant Andreu de la Barca
Qualsevol persona mínimament sensibilitzada sap que el bosc és l’hàbitat de molta fauna. La circulació de vehicles fóra pista pot afectar les poblacions d’animals salvatges, especialment en períodes en els quals aquests esdevenen més sensibles, com ara l’època reproductora.


 


Escletxes i més escletxes a les nostres muntanyes. A on es vol arribar...?

 


Escletxa de molta fondària, d’aproximadament un metre.

 

Situació crítica al bosc: si volem gaudir del bosc, i que els arbres ens aportin oxigen per combatre la contaminació atmosfèrica. Cal tenir-ne cura per millorar la nostra qualitat de vida.


 

Totes aquestes fotografies les hem posat en un annex, per a que donin solucions.
Si voleu podeu recolzar-ho.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada