dilluns, 19 de setembre del 2016

DEMASAB, Col•lectiu per a la Defensa del Medi Ambient de Sant Andreu de la Barca 25 anys lluitant pel Medi Ambient



Desprès de les vacances 2016, membres del col·lectiu Demasab, van estar fent un volt per les muntanyes de l’entorn de la nostra població, veient les següents coses, que hem informat a l’Ajuntament.-

       Roca de l’Amor: Al voltant de la Roca de l’Amor, es van observar una amplada de pins amb color marronós; no sabem si afectats per la apassionaria, pel qual seria important conèixer les raons, de cara al que calgui fer, per evitar propagacions a mes arbres.


      Creu de Sussalba: a l’espai de la Creu de Sussalba ens va il·lusionar veure’l tot net: des de que amb d’altre queixa, el va netejar l’Ajuntament. Qual es molt important perquè des de llavors,la gent respecta la neteja que es va realitzar en dit espai. 


       Bora al bosc:A l’entorn dels poliesportius que rasa fins la bora del bosc, vam veure que hi ha un camí forestal, on resten fortes masses desbrossades junt al bosc, cosa que s’ha de tenir en compte i netejar-lo, en tant que pot facilitar incendis al bosc. 

 Escola Institut Angel Guimerà: A principis d’agost, dia 5, registre d’entrada núm. 8694, vam fer informe de que uns 80 xipresos que s’estaven morin de set per manca de rec. Per el qual vam demanar solucions,  rec pel gota en gota i  replantació dels que s’hagin mort.


Com saps, tu també pots participar a les tasques que t’agradin per la defensa de la natura: sols tens de dir-nos-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada