diumenge, 8 de novembre del 2020

La biodiversitat del Gorgs de la Mola està en perill

      Des de la nostre entitat volem agrair la plena col·laboració que fa Jordi Archs Marti per donar visibilitat a les problemàtiques medioambientals que ens trobem en els voltants del nostre territori.

      Sense dubte, Jordi és un gran expert en la flora i fauna que tenim en la nostre zona (muntanyes del litoral), ha fet investigacions en la riera de Corbera, aportant tot el seu coneixement sobre la seva biodiversitat. És una persona que està profundament preocupat per totes aquelles problemàtiques que puguin afectar a la natura, motiu pel que sempre està disposat a ajudar des de la sensibilització ambiental i el seu activisme. Com a exemples, ha realitzat diversos vídeos on presenta viatjes per mostrar la belleza de la naturalesa en tot el seu esplendor, així com un documental (que va presentar de la mà de DEMASAB) on diversos naturalistes, com ell, van fer investigacions sobre la riquesa que es podia trobar en la riera de Corbera, La Mola d'en Valls; flora i fauna.

      Aquest vídeo que Jordi ens ha presentat està fet com a una crida d'atenció,  amb molta sensibilitat cap a la riera, que tant maltractada ha estat durant l'estiu per grups de persones que anàvem a banyar-se sense respecte a la natura; deixant residus per tota la riera. Jordi ens mostra la belleza que hi ha en aquest entorn, explicant la seva història per poder continuant gaudint d'aquest paisatje tant magnífic per sempre, sota la responsabilitat de cada ciutadà.

    Moltes gràcies Jordi per contribuir sempre a millorar el nostre entorn natural.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada