dijous, 17 de setembre de 2015

Un any més Park(ing) Day arriba a Barcelona


  • El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que, mitjançant la transformació temporal de places d’aparcament, reivindica una ciutat més verda i humana, que aposti per una mobilitat sostenible i per reduir la contaminació atmosfèrica i acústica. L’esdeveniment se celebra des del 2005 i ja hi ha més de 200 ciutats de tot el món que hi participen.
  • L’edició d’enguany a Barcelona es fa el divendres 18 de setembre i participen uns 60 col·lectius. La Plataforma per la Qualitat de l'Aire participarà amb una plaça a Rambla Catalunya 119, a partir de les 17 hores. esdeveniment de facebook | #parkingdaybcn15
-- 
Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrit al grup "[Difusió] Plataforma per la Qualitat de l'aire" de Google Groups.
Per cancel·lar la subscripció a aquest grup i deixar de rebre els seus missatges, envieu un correu electrònic a difusio-qualitat-aire+unsubscribe@googlegroups.com.
Si voleu publicar missatges en aquest grup, envieu un correu electrònic a difusio-qualitat-aire@googlegroups.com.
Per veure aquest debat al web, visiteu https://groups.google.com/d/msgid/difusio-qualitat-aire/CAP-Fzzw6gMt-%3DYgK6_Ubvdz4c5LkUmP0q3jtgX%2BF0G0CdR1T6A%40mail.gmail.com.
Per veure més opcions, visiteu https://groups.google.com/d/optout.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada