dilluns, 24 d’abril del 2017

DEMASAB, i les Festes de Sant Jordi 2017 a Sant Andreu de la Barca



El Col·lectiu per a la Defensa del Medi Ambient de Sant Andreu de la Barca, DEMASAB, com des dantany hem participat a les festes de Sant Jordi a nivell de la nostra població amb temes socials i culturals ambientals, i amb una Bicicletada Popular, que aquest any ha estat 26a amb el lema: Per un Riu VIU, i exposició de diversos temes ambientals per recolzar la qualitat de vida de tot i tothom.




En la bicicletada han participat entorn dunes cent persones dentre grans i la canalla. Tot ha anat molt bé,i pel qual volem fer menció expressa, del voluntariat col·laborador, la Policia Municipal i voluntariat de Protecció Civil, als quals volem transmetre el nostre agraïment.




Aquesta, es una bicicletada que està pensada per a que puguin participar des dedats primerenques per la defensa del medi ambient.  Com es natural, necessiten cura dels seus pares, que, de vegades, fins i tot corren a peu al costat de les seves petites bicicletes. -I estem quasi segurs que alguns daquets pares dara, van poder fer la bicicletada de petits junt als seus pares, fa 26 anys.



Volem donar moltes salutacions a tothom, i esperem que la festa de la rosa, junt als llibres,  hagi estat un reclam damor sincer per tots i totes!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada