diumenge, 2 de juny del 2019

5 de juny, DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT


5 de juny, DIA  MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT
L’any 2019, CONTROL EN LA CONTAMINACIÓ ATMOSFÈRICA

            A Sant Andreu de la Barca, l’Ajuntament junt a DEMASAB, va declarar la contaminació atmosfèrica que patíem per l’any 1992, amb coneixement de les dades analítiques proporcionades per AMB, agafades del pati de l’Escola Josep Pla.
          Més tard es van fer estudis des de la Generalitat dels quals es va deduir que hi havia una àmplia zona del Baix Llobregat amb dit problema,  les partícules en suspensió total, PST, -Començant-se en buscar solucions per l’any 1995. Cosa de la qual, a Sant Andreu de la Barca encara no hem sortit:  al dia d’avui la nostra població continua declarada “Zona de Protecció Especial Atmosfèrica”, és a dir: que la nostra atmosfera, continua amb contaminació: NO2 passant el límit anual, i les partícules petites que, estan sobre les recomanacions de l’Organització  Mundial de la Salut, OMS.
El Col·lectiu per a la Defensa del Medi Ambient de Sant Andreu de la Barca, DEMASAB, demana claredat de la informació a la ciutadania, sempre, tenint en compte les directives de l’OMS. Cosa necessària, en tant a que la gent sàpiga, el que fer i no fer a l’aire lliure, segons la contaminació atmosfèrica que s’estigui patint, preservant-se dels exercicis a l’exterior,  sobre tot la gent gran i les criatures. (L’aire està més o menys contaminat segons les emissions de contaminants i la climatologia que hi hagi)
            Diuen que serà una campanya global per l’aire net, i per demostrar com l'aire pot afectar la salut en la nostra ciutat, impactant  la  salut humana. -Raó pel qual, a l’any 2019  la industria, a les  comunitats humanes a tot el món, es van unir per explorar les solucions a aquest problema global a través de les energies renovables i les tecnologies sostenibles, recomanades per l’ONU.
RAO PEL QUAL, demanarem a l’AJUNTAMENT de Sant Andreu de la Barca, L’INFORMACIÓ dels actes que tingui previstos al respecte, per donar informació a la CIUTADANIA sobre el tema i de les preservacions sobre del canvi climàtic. D’entre les coses, instal·lació d’arbres verds per ombra, fonts a la ciutat on puguin beure les persones i els animals, junt amb desenvolupament de l’energia ecològica.
Os enviem una àmplia salutació, desitjant que  n’esteu d’aquest  tema.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada