dissabte, 21 de novembre del 2015

Cartell,25è Aniversari Demasab

https://www.facebook.com/events/1696236660588601/



Amics i Amigues
Assumpte Invitació: Acte 25è Aniversari del Col·lectiu per a la Defensa del Medi Ambient de Sant Andreu de la Barca, Demasab

Demasab, EXPOSA.-
El dia 27 de novembre, divendres, Demasab té previst de commemorar el 25è aniversari de la seva formació com a associació ciutadana amb un acte públic. L’acte està previst de realitzar-lo a les Escoles Velles, amb inici a les 19:00 i finalització a les 21:00 h.
Contingut de l’acte:
1.       Commemoració del 25è aniversari de Demasab:
Presentació: Julia Díez, presidenta de l’entitat.
Moderador: Jesús Albarrán, metge
·         Projecció de fotografies digitalitzades, amb la veu en off de Nines Trillo, d’una selecció de les principals accions de l’entitat treballs durant el seu quart de segle d’existència. (El material ha estat realitzat i seleccionat per Eloy Fernández, Víctor Sanz i Nines Trillo).
·         Projecció en Power Point dels treballs desenvolupats l’any 2015 per l’entitat. (Realització de Juan Hernández)
2.      Font de l’Hermano i tram final de la riera de Corbera
·         Explicació del futur que l’entitat proposa per aquest entorn: un espai natural protegit.  A càrrec de Joan Maluquer, biòleg, i Jordi Archs, tècnic en gestió de recursos naturals i paisatgístics.

El programa és prou important, i l’emmarquem dins les celebracions de Medi Ambient i la Salut de Sant Andreu de la Barca, en novembre de l’any 2015.
No cal dir que ens agradaria disposar de la vostra presencia en aquest acte.
Salutacions,


Julia Díez Gómez, presidenta de Demasab

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada