diumenge, 24 de febrer de 2019

EL POU OBERT A RAS DEL TERRA AL CONGOST, ESPEREM QUE SIGUI TAPAT


Desprès de la tràgica noticia de la caiguda dins d’un pou obert al terra d’un petit, DEMASAB va tornar a recordar a l’Ajuntament de Martorell el greu problema que existia pel pou obert a ram del terra, sense tapar, dins d’un espai rústic del Congost de Martorell, pel que van tornar a fer escrit el dia 30 de gener de 2019.


D’aquest pou havíem fet diversos escrits des de l’any 2016, sense obtenir cap resposta de l’Ajuntament sobre el tema del pou; encara que sí van respondre al problema dels abocaments dels residus que hi havien al Congost de Martorell. Els residus van ser netejats i s’ha posat una indicació per no llençar residus, sinó es multarà. Des de DEMASAB estem a favor d’iniciatives com aquestes.

Darrerament. DEMASAB va inspeccionar que es va posar una franja amb cintes per assenyalar el perill. Actualment l’Ajuntament ha posat tanques de senyalització al voltant del pou (vam anar a comprovar-ho el dia 22 de Febrer), suposem que per començar les obres per tapar el pou. Aquesta notícia ens tranquil·litza molt ja que era molt perillós per a la gent de l’entorn i els animals.

De nou, volem agrair la vostra participació per manifestar la preocupació per la situació d’aquest pou (a Facebook s’ha compartit molt). Això demostra la força de la ciutadania quan informa de tot allò que no es fa bé.


FOTOGRAFÍA DEL POU AL 2016FOTOGRAFÍA DEL POU ACTUAL AMB TANQUESFOTOGRAFÍA ANTIGA DELS ABOCAMENTS, JA SOLUCIONAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada