dimarts, 5 de febrer del 2019

POU OBERT AMB PERILL DE CAIGUDES


AL CONGOST HI HA UN POU OBERT AL TERRA



Desprès de la tràgica noticia de la caiguda dins d’un pou del petit Julen (un pou obert al terra sense tapar), membres de DEMASAB hem tornat a recordar el greu problema que es pot patir amb un pou a ram del terra sense tapar dins d’un espai rústic al Congost Martorell. 

Sobre aquesta situació ja havíem fet diversos escrits a l’Ajuntament de Martorell, des de l’any 2016, sense obtenir cap resposta d’aquet greu problema.  Per dita raó, membres del col·lectiu per a la Defensa del Medi Ambient de Sant Andreu de la Barca hem tornat a dit espai de la muntanya, per a cerciorar-nos de si s’havia donat  solució o no a dit problema, tapant el pou.


El problema és que aquest pou continua estant obert al terra, com es pot comprovar en la fotografia. Demasab ja havía notificat anteriorment aquesta situació a l'ajuntament de Martorell, al mes d'Octubre de l'any 2016. Hem tornat a informar del problema a l'ajuntament de Martorell, posant annex al informe, amb data del dia 30 de gener de 2019 (Reg. Entr. Núm.: 1087); amb la mateixa fotografia, ja que el pou continua sense tapar amb el corresponent perill de caigudes dins del pou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada