dijous, 11 de juliol de 2019

LA MOLA d’en Valls de Corbera: Qui l'estima, la cuida


LA MOLA d’en Valls de Corbera: qui l’estima i vol gaudir de l’entorn, l’ha de cuidar, sinó farem mal a un lloc que ens agrada i tots estimemDes de DEMASAB tornem a demanar una mica d’atenció ambiental a l’hora de gaudir del nostre entorn amb la natura que tenim més a prop: El Gorg de la Riera de Corbera, un paissatge de molta bellesa.

El diumenge dia 7 de Juliol, vam tornar a observar com la riera estava plena de escombraries: ampolles de vidre (que poden generar incendis),   plàstics en grans quantitats, llaunes de conserves, roba interior, etc. Fins i tot, ens va sorprendre trobar una cadira de platja.
S’entén perfectament que les persones gaudeixin d’aquest paisatge de la Mola,  el gorg de la riera de Corbera. Però per poder continuar gaudir-lo, cal mimar-lo i no perjudicar-lo.
La riera de Corbera està plena de flora i fauna que necessiten ser protegides, sobretot  per a les persones que van a gaudir d’aquesta riera passejant o fent un bany a la Mola;tenim clar que som nosaltres els que podem protegir aquesta riera i muntanya. La millor manera és evitar deixar brutícia a l’aigua de la riera o la muntanya, i fins i tot, fent l’esforç de recollir les escombraires que ens puguem trobar pel camí; una actitud cívica, de gent sensible al medi ambient, necessària per veure el nostre entorn net. 
Farem escrits tant a l’Ajuntament de Corbera com de Sant Andreu de la Barca, plantejant la conveniència de que es posin cartells a favor de la cura per la natura.
Des de DEMASAB, volem fer una cordial salutació i agraïment  a tota la gent que gaudeix de la natura, millorant aquest meravellós entorn natural que tenim a prop de casa nostra.
Adjuntem algunes fotografies del que no s’hauria de fer: no deixar brutícia.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada