divendres, 11 d’octubre de 2013

FEM DISSABTE III

Com sabeu, havíem de dur a terme el "Fem Dissabte!" el juny passat, però el dia es presentà amb una pluja a bots i barrals que ens obligà a anul·lar l'acció.
Ara tornem a intentar-ho. 
Si no plou, ni neva, ni hi ha terratrèmols, el proper dissabte, 19 d'octubre, dissabte ens trobarem a 2/4 de 9 a l'estació del Carrilet de Sant Andreu (o dit altrament; a les 8:30 a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de SAB).
Heu de portar guants protectors, roba i calçats còmodes. 
També no aniria malament que us portéssiu alguna cosa per esmorzar, perquè el pressupost no ens permet convidar als nombrosos participants que s'hi faran presents.
Durant el matí ens posarem a netejar el curs inferior de la riera de Corbera (també anomenada riera de Sant Joan), des de la Cova, fins al seu aiguabarreig amb el Llobregat. 
Hem triat aquest sector perquè entre el Centre Excursionista Pi Tallat i Demasab hem elaborat plegats un projecte de regeneració de la naturalesa, projecte que en aquest moment l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament estan estudiant d'assignar-li pressupost per endegar l'arranjament físic el mateix 2014.
Confiem que amb aquesta neteja es posi en valor tot aquest sector, de manera que tant els veïns com les autoritats considerin la urgència d'emprendre aquesta regeneració.
Us hi esperem! Farem bona feina i ens ho passarem bé! 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada