divendres, 31 de juliol del 2015

Preocupació del Col·lectiu per a la Defensa del Medi Ambient de Sant Andreu de la Barca, DEMASAB.

Al Col·lectiu per a la Defensa del Medi Ambient de Sant Andreu de la Barca, DEMASAB, li preocupa com quedarà  la connexió de l’AP7 amb l’A2, respecte al medi ambient de la nostra població i la riera de Corbera.

Av. Argentina Nº 35-37    (40 metros )



D’altura pantalles i balcó 1er pis

D’entre els temes observats hem vist que a l’Av. Argentina, la distància d’alguns habitatges,  està a   uns 40 metres de les pantalles. Pantalles acústiques de 4 metres d’alçada, que fent una línia, arriben a l’altura del 1r pis.  Raó per la qual pensem que les pantalles acústiques de 4 metres d’alçada, no s’haguessin d’haver acabat en vertical total. El vertical total fa dispersió dels sorolls i poden arribar forts als habitatges que resten a sobre del primer pis. I està previst que   amb la connexió passin uns 40.000 vehicles més.







Dr. Vila Nº 7 fins el mur.



Final carrer Brasil ,pantalles Parc la Solana arriben fins el 3er pis.



Després d’observar la situació, hem vist que al  C/ Doctor Vila, la distancia d’alguns habitatges, està a uns 60 metres. Les pantalles acústiques d’uns 9 metres d’altura, que fent una línia recta, arriben a l’altura del 3r pis, i no acaben en vertical sinó tot el contrari, per la qual cosa fan una recollida molt més gran del soroll.





Riera de Corbera



L’obra de la connexió de l’autopista AP7 amb l'autovia del Baix Llobregat, l’A2, comporta un impacte ambiental associat a l’afectació del paisatge, vegetació i hidrologia superficial de la riera de Corbera, cosa que pot afectar la connectivitat i la vida de la fauna en general. Cosa que volem es tingui en compte, perquè a l’espai i entorn de la riera i muntanyes, hi ha barbs de muntanya, que es una espècie protegida segons la Xarxa Natura 2000.  
               


Raons  per les quals DEMASAB hem demanat contacte amb l’Ajuntament, i FOMENTO, per veure com queden aquests temes ambientals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada